Team

Food For You Team

Wij en ons team

Sinds 2001 zijn wij de trotse eigenaars van "Bistro Opera" Momenteel Fish For You, gelegen in het centrum van Mol. In dat zelfde jaar startten wij ook een traiteur- en cateringdienst op om onze diensten op verplaatsing aan te bieden.

Intussen hebben wij meer dan 16 jaar ervaring in het organiseren en uitwerken van recepties, koude en warme buffetten, BBQ’s, walking diners, ontbijtbuffetten en zoveel meer. Voorheen onder de naam Traiteur en Catering Opera. Zo konden inmiddels meer dan 3000 initiatiefnemers en organisators reeds genieten van hun feest.

"Wij werken jouw feest tot in de puntjes uit, 7 dagen op 7."

Jouw feest kan plaatsvinden bij ons in de zaak in Mol, bij jouw thuis, in jouw bedrijf of op een feestlocatie naar keuze. Met veel plezier stellen wij jou een feestlocatie voor die het beste aanleunt bij jouw wensen.

Onze klant staat steeds centraal in onze bedrijfsvisie. Daarom staan wij er ook op om samen met jou een geweldige presentatie neer te zetten met onze traiteur- en cateringsdienst Food for You. Wij vinden het belangrijk dat jij en jouw gasten een geweldige tijd beleven en nemen al het werk graag uit jouw handen.

Ons team kookt met passie en creativiteit alsook onze bediening serveert in een rustige en gezellige, ongedwongen sfeer. Zo kan jij genieten van het gezelschap van jouw genodigden en mee feestvieren.

Food for You

Dirk Luyckx

 

Kloosterstraat 14

2400 Mol

België

014/31 80 66